Home.
Auteur.
Publiciteit.
Quotes.
Contact.

Arie de Ruiter
Overzicht
Overzicht
Overzicht
Overzicht Dreiging
Overzicht
Volgmijoverzicht
Verkeerd spoor overzicht
Verhalenbundel Lelies
Lelies
Verhalen zijn verzinsels; ze zijn bedacht door mensen. Daarmee is nog niet gezegd dat verhalen onwaar zijn. Zo hebben mensen in tijden van onderdrukking elkaar door de eeuwen heen verhalen verteld. Het waren afspiegelingen van een werkelijkheid, waarover niet mocht worden gesproken. En terwijl de onderdrukker niet kon weten wat met deze verhalen ten diepste bedoeld werd, werd de werkelijkheid door de onderdrukten wel herkend, en putten ze er moed en kracht uit.
Verhalen hebben echter nog meer eigenschappen. Ze kunnen relativerend werken, ze kunnen humoristisch zijn, ze kunnen een speldenprik uitdelen zonder ook maar iemand in zijn waarde aan te tasten of te kwetsen.
Zo zijn de verhalen in dit boek bedoeld. Ze zijn allemaal ontsproten aan het brein van de schrijver, waarbij hij in sommige gevallen dankbaar gebruik heeft gemaakt van voorvallen uit het dagelijks leven. Het zal de lezer echter niet moeilijk vallen, om in de verhalen zich zelf, een ander of een bepaalde situatie te herkennen. Hiermee heeft de schrijver geprobeerd, om de onvoorwaardelijke trouw van God aan zijn schepping en aan zijn mensen weer te geven.
De humor, de wijsheid en de frisse schrijfstijl zullen aan het gezicht van de lezer gemakkelijk een glimlach ontlokken en hem of haar een flinke geloofsopsteker meegeven.
titel:
auteur:   
isbn:      
formaat:
omvang:

prijs:   
Lelies
Arie de Ruiter
90.71794.46.6
125 x 200 mm
136 pagina's paperback
met illustratie
€13,95 excl. Verzendkosten
Helaas uitverkocht
Fragment